Αίτημα για σύγκλιση Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου

Αίτημα για σύγκλιση Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου
(άρθρ. 21, παρ. 2β’ Καταστατικού της ΠΟΕΠΛΣ)

4 Νοεμβρίου 2017

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε με την από 2-11-17 ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας,  ότι το προεδρείο της, την ώρα μάλιστα που το πολυπόθητο νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ βρίσκεται στη Βουλή προς ψήφιση, ζήτησε από τον Υπουργό κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη σειρά αλλαγών στις διατάξεις του.

Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την 02-11-2017 στο Υ.Ν.Α.Ν.Π. υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη παρουσία του Υφυπουργού, του Γεν. Γραμματέα, Υπηρεσιακών Παραγόντων, της ΠΣΥΥΕΝ και του προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ, ο πρόεδρος της κ. Δριβάκος Γεώργιος ζήτησε σειρά προτεινόμενων αλλαγών, και εξαιρέσεων άρθρων καθώς και προσθήκες νέων άρθρων.

Στο εύλογο ερώτημα του κ. Υπουργού για τις προτεινόμενες αλλαγές επί το νομοσχεδίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε ότι δεν είχαν διατυπωθεί ως αιτήματα από την προηγούμενη διοίκηση, πράγμα που δεσμεύτηκε να κάνει.

Σε μία Ομοσπονδία όπου το μισό της κομμάτι (9 εκλεγμένα μέλη του ΔΣ) έχει ήδη αποκλειστεί τόσο από τη δράση όσο και από την ενημέρωση και μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί ΔΣ προκειμένου να ενημερωθούμε για το διεκδικητικό της πλαίσιο, η μικρή μας μνήμη μας παραπέμπει σε εποχές όπου τα πάντα λειτουργούσαν «διακριτικά» ως «αρχή του ενός ανδρός».

Έχοντας μεγάλη απορία να ενημερωθούμε για το ποιος, πότε και κάτω από ποιες προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες αποφάσισε στο παρά 5” αλλαγές σε ένα νομοσχέδιο που επί 2 χρόνια βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, ζητάμε από την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. το εύλογο.

Την άμεση σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούμε σε ποιες αλλαγές αναφέρεται ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., καταθέτοντας τις προτάσεις και πιθανές αντιρρήσεις μας.

Τα μέλη του ΔΣ
Τσιάνος Παναγιώτης
Κυράνης Κων/νος
Τσατσουλής Αθανάσιος
Κωστάκης Μιχαήλ
Τσιάπλιας Βασίλειος
Γαλάνης Χρήστος
Σαμαράς Στάθης
Τσαλίκης Ιωάννης
Γιαννακάκης Χαράλαμπος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ

Μάχιμα- πλασματικά έτη. Προϋποθέσεις και διαφορές για την αναγνώρισή τους ως συντάξιμα

Ζητάμε την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ενώσεων και των εκπροσώπων τους